ZZP en MKB

De uitdaging van ZZP en MKB

Voor jou als zelfstandige of kleinere ondernemer is het erg belangrijk om het kennisniveau aangesloten te houden bij de behoefte van de markt. Immers door een goed aansluitend CV is het weer makkelijker om vervolgopdrachten te scoren.

Meestal is het volgen van trainingen echter lastig, want je zit in een opdracht en dat is je broodwinning. Dat betekent dus dat je niet alleen de prijs voor de training investeert, maar ook de inkomsten voor de dagen die je op de training doorbrengt. Je betaalt de cursus dus 2 keer.
Zit je niet in een opdracht, dan is het lastig om te investeren, want je wilt niet interen op je buffer en je wilt ook niet bij een potentiële opdrachtgever aangeven dat je nog bezig bent met een training.

Om het bovenstaande te voorkomen wordt vaak gekozen voor een zelfstudie. Nadeel aan zelfstudie is dat je jezelf een grote discipline moet opleggen om door de studie heen te komen, naast al je reguliere werkzaamheden in de opdracht en de administratieve last die je als kleine ondernemer nou eenmaal altijd hebt. Prioriteit ligt over het algemeen toch bij de instanties en personen die het hardst roepen en niet bij je eigen ontwikkeling.
Avondstudie is vaak vrij duur, omdat de trainers buiten reguliere tijd de training komen begeleiden en het ook lastig is om ruimtes te vinden voor de avonden. Bovendien is de huur voor trainingsruimtes vaak vrij hoog in de avonduren.

Ons aanbod

DOLGOZ biedt je daarom het volgende concept aan: Avondtraining op maat voor ZZP en kleine zelfstandigen.

De cursusprijs bestaat uit 2 componenten:
1. Out of Pocket kosten: Boek, Syllabus, Examenkosten, catering
2. Trainingskosten per avond: huur, trainer
ad 1.: Dit zijn vaste kosten waar DOLGOZ geen marge op berekend. De OOP-kosten worden 1-op-1 doorberekend aan jou als deelnemer. De kosten hiervoor zijn uiteraard afhankelijk van de training die je volgt.
ad 2.: Dit zijn variabele kosten die afhankelijk zijn van de grootte van de groep. De vergoeding voor de trainerskosten en de huur van de trainingsruimte wordt gedeeld door het aantal deelnemers aan de training. Hierdoor krijg je dus als individuele deelnemer een vorm van incompany prijs.
Voorbeeld: per avond kost een training € 480,= aan trainerskosten en huur. Bij 4 deelnemers zijn dan de variabele kosten € 120,=, bij 6 deelnemers € 80,= en bij 8 deelnemers € 60,=.
Dit geeft jou de mogelijkheid om de prijs voor je training te drukken door in je netwerk andere deelnemers te activeren ook in te schrijven op de training waar jij aan deelneemt.

Trainingsinformatie:

Elke training wordt opgedeeld in avonden van ongeveer 3,5 uur. Start zal zijn rond 18.30 en einde dus 22.00 uur.
Deelnemers die avondeten wensen kunnen tegen scherpe prijzen via ons bestellen. Per locatie zal de prijs en het aanbod kunnen variëren. Dit wordt echter individueel afgesproken. Avondeten doen we voor de cursus en is mogelijk tussen 17.30 en 18.30.
Momenteel zijn er 2 cursuslocaties voor deze avondtrainingen: Hilversum en Wageningen. We zijn in onderhandeling met locaties in Noord Brabant en Zuid Holland.

  • P3O (Foundation en Practitioner): 3 avonden training, 1 avond examentraining en examen
  • Prince2 Foundation: 3 avonden training, 1 avond examentraining en examen
  • Prince2 Practitioner: 6 avonden training, 1 avond examen (2,5 uur)
  • IPMA D en IPMA D PMO: 9 avonden training, 1 avond examentraining. Examen zelf te regelen bij Cito

Voor verdere informatie: Mail ons!

Comments are closed.